ОНОВЛЕНИЙ ФАП

⯑25 грудня у селі Вікторове нарешті відбувся довгоочікуваний захід – відкриття об’єкту дозвіллєвої роботи та оновленого приміщення сільського ФАПу в рамках святкування дня Села.
25555555
Для всіх присутніх це була дійсно важлива подія, бо тепер свій досвід, вміння, пісні, танці, обряди й традиції передавати підростаючому поколінню вікторівці будуть у дружному колі у новому відремонтованому клубі. Чимало зусиль було докладено до побудови осередку культури і відпочинку в маленькому затишному селі. Тож, жителі дуже вдячні усім причетним за турботу про людей, за старання та невтомну працю. Право перерізати стрічку на знак відкриття об’єкту дозвіллєвої роботи було надано міському голові Надії ВАЙЛО та старості Уздицького старостинського округу Ользі ЄРЕМЕНКО.
255555555162
Після урочистостей на всіх присутніх чекав святковий захід з нагоди Дня села Вікторове. З вітаннями до жителів звернулись міський голова Надія ВАЙЛО, депутат Сумської обласної ради Тетяна САВЕНКО та староста Уздицького старостинського округу Ольга ЄРЕМЕНКО. За традицією, вшанували людей, які є гордістю села та ветеранів праці. Приємною несподіванкою стали подарунки для фельдшерських пунктів сіл Уздиця та Вікторове від ТОВ «Глухів-Агроінвест».
255555555151151
Музичні вітання лунали від народного аматорського вокального ансамблю «Молодість» Центру культури та учасників аматорської творчості Баницького СБК-філії Центру культури.
25555555516515

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області