ПРИВІТАЛИ ДІТЕЙ

У Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою дня святого Миколая чекали. Адже він дає старт низці новорічно-різдвяних свят!
18122021
Міський голова Надія ВАЙЛО взяла участь у святковій програмі. Разом з очільницею громади школярів вітали секретар міської ради Людмила ВАСЯНОВИЧ, заступник Маріанна ВАСИЛЬЄВА, депутат міської ради Анатолій МОСКАЛЕНКО, член виконкому Володимир ПРОКОПЕНКО. До них доєдналась прокурор місцевого відділу окружної прокуратури Ольга КОВАЛЬОВА.
181220211
«Дорогі діти! Сьогодні ми, дорослі, разом з вами побували у казці, де перемогли доброта, дружба і добрі справи. Святий Миколай вчить нас допомагати ближнім!» - звернулась до школярів міський голова.
Кожна дитина отримала солодкі подарунки від благодійного фонду народного депутата Андрія ДЕРКАЧА та громадської організації «Наш край – Сумщина».
181220212
Звісно, діти чекають гостей з подарунками, але і самі готуються. Так, у закладі оригінально оформлені вестибюлі: одних фотозон більше десятка! Учні старших класів презентували краєзнавчий проєкт з пісних страв, молодші школярі готували виставу.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області