БЕЗМЕЖНО ТАЛАНОВИТІ ТА СИЛЬНІ ДУХОМ

Нехай кожній дитині на землі
доля удачу на крилах несе,
Хай радісним буде життя і красивим,
Що вони побажають – нехай збудеться все,
І шлях  їх нехай буде легким і щасливим.
20211203 101836
3 грудня    в приміщенні відділення «Центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю» КУ ЦНСП Глухівської міської ради був проведений творчій фестиваль «Безмежно талановиті та сильні духом» .  
Для багатьох дітей це надзвичайна подія, тому що саме тут вони мають можливість розкрити увесь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонструвати, які вони талановиті, унікальні, рівні і неповторні. 
20211203 100051
Привітати учасників фестивалю прийшли Людмила Васянович секретар міської ради,  Лариса Громак керуючий справами виконавчого комітету міської ради та Руслан Павленко начальник управління соціального захисту населення . До всіх учасників фестивалю звернулась Людмила Васянович, яка нагадала присутнім наскільки важливою для цих дітей є підтримка і повага оточуючих , а також вручила подарунки та солодощі від міського голови Надії Вайло . 
Учасники фестивалю виступали напрочуд гарно. Очі дітей випромінювали радість. На устах сяяли посмішки.  Також діти мали можливість продемонструвати перед батьками та гостями свої здібності у вокалі та хореографії.
20211203 102417
Батьки учасників, говорячи слова подяки, не могли втримати сліз радості, адже про їхніх дітей дбають та підтримують.
Особливої подяки заслуговують люди, які виявились небайдужими до проблем  дітей з обмеженими можливостями, а саме: Надія Вайло міський голова, Анатолій Тітов директор ТОВ «Велетень», Олександр Мельник директор  ТОВ «Глухівський елеватор», Альбіна Усманова, Олександр Колода, Олександр Заруба, В’ячеслав Ізюмов, Олександр та Сергій Пушкарі та постійні спонсори центру небайдужі мешканці міста.   
Усім небайдужим людям, що творять добро, приносять незабутні враження в дитячі серця -  НИЗЬКИЙ УКЛІН!  Родинам бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, віри у добро та незабутніх вражень отриманих від життя.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області