ДОПОМОГА СІМ’ЯМ ОПІКУНІВ

Сім'я - це світ, де життя починається, а любов ніколи не закінчується.
Підтримка сімей завжди була пріоритетною для держави. В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями.
22112021
В рамках проекту «Підтримка родини» координатором якого в Сумській  області є Ксенія Гринник, за сприянням відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради 5 опікунських сімей з Глухівської територіальної громади долучено до участі у проекті  Благодійного фонду «Зростай в родині»  метою якого є надання допомоги сім’ям, в яких люди пенсійного віку є опікунами неповнолітніх дітей. Наразі допомога надається родинам, де опікун - людина похилого віку на пенсії за віком або станом здоров’я. На одну дитину фонд надає продуктовий набор, вартістю 1000 гривень. Якщо в родині є дві дитини і більше,- на кожну наступну дитину допомога зростає на 500 гривень.
211120211
З 20 листопада 2021 року кур’єрською службою розпочато доставку продуктових наборів  сім’ям, учасникам проекту нашої громади. Продукти  дуже якісні та формуються за потреби родини. Зазначена акція передбачає доставку продуктів щомісяця, тим самим надаючи можливість сім’ям витратити вільні кошти  сімейного бюджету на інші потреби дітей.
Велика подяка за небайдужість та підтримку сімей  Благодійному Фонду «Зростай в родині», Ксенії Гринник- координатору проєкту в Сумській області за спільну взаємодію, та маємо надію на подальшу співпрацю.
За інформацією Комунальної установи
«Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області