СКЛАДАЮТЬ ПРОТОКОЛИ ТА ПРИПИСИ

Продовжує роботу постійно діюча мобільна група з представників поліції, Держпродспоживслужби, міської ради, яка контролює як суб’єктів господарювання, так і громадян.
Так за період з 29.10.2021 по 04.11.2021 року перевірено більше 80 суб’єктів господарювання, за результатами перевірок виявлено 9 порушень, складено 2 протоколи та 8 приписів.
Нагадуємо, на сьогодні встановлено відповідальність за порушення санітарних норм і правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.
Відповідальність за порушення норм, передбачених ч. 1 ст. 44-3, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис.грн до 34 тис. грн) і на посадових осіб — від 2 до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 34 тис.грн до 170 тис. грн).
Відповідно до статті 42 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення санітарних норм тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від шести до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області