ЗУСТРІЧ НА СТАДІОНІ

Сьогодні, 20 жовтня, Глухів відвідав голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.
20102021 1
Під час робочого візиту до Шосткинського району він проінспектував усі об’єкти, які робляться у рамках програми Президента України «Велике Будівництво».
У Глухівській громаді це – капітальний ремонт асфальтного покриття та будівництво лижоролерної траси на міському стадіоні «Дружба».
20102021 2
Разом з міським головою Надією ВАЙЛО вони побували на стадіоні. Наразі готовність об’єкта складає близько 80%. Підрядник ТОВ «Атлантбудпроект» має закінчити роботи до кінця листопада. Лижоролерна траса проходитиме по периметру всього поля, вже збудовані і заасфальтовані додаткові підйом і спуск повз хокейну коробку, облаштовані доріжки на входах та за адмінбудівлею.
Дмитро Живицький наголосив на неухильному дотриманні графіка робіт, також акцентував увагу на необхідності контролю за освоєнням коштів Державного фонду регіонального розвитку.
«Для нашої громади роботи на стадіоні у 2021 році є наймасштабнішим інфраструктурним проєктом. Ми отримали з держбюджету 4,6 млн грн. Але це тільки початок відновлення міського стадіону. Сьогодні з Дмитром Олексійовичем обговорили плани на наступні роки, щоб послідовно привести в порядок наш стадіон, зробити його сучасним спортивним об’єктом. Будемо виділяли гроші з бюджету громади, ретельно готувати документацію, щоб претендувати на фінансування з ДФРР», - прокоментувала Н.Вайло зустріч з очільником області.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області