ПРАВИЛА ЖИТТЯ В ЧЕРВОНІЙ ЗОНІ

Сумщина стрімко наближається до червоної зони карантину. Варто знати: якщо 100% відвідувачів та персоналу у кафе, спортивних залах, ринках тощо матимуть зелені COVID-сертифікати, обмеження червоної зони до них не застосовуватимуть.
Нагадуємо ЗАГАЛЬНІ ОБМЕЖЕННЯ "червоної зони"
- заклади громадського харчування можуть працювати тільки з адресною доставкою або "на виніс";
- заборонена робота торговельних та торговельно-розважальних центрів та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо;
- не працюватимуть заклади освіти, окрім дитячих садків та 1-4 класів шкіл;
- заборонено працювати непродовольчим магазинам, ринкам, спортивним залам, басейнам та фітнес-центрам;
- не можна проводити масові заходи, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів.
УВАГА! Для того, щоб із введенням "червоної зони" перелічені обмеження не застосовували, 100% працівників, відвідувачів та користувачів повинні мати зелений "COVID-сертифікат". Це документ, який свідчить, що людина пройшла повний курс вакцинації проти коронавірусу.
Щодо ТРАНСПОРТУ
Відповідно до постанови Кабміну, уже з 21 жовтня для користування міжміським та міжобласним транспортом потрібен сертифікат про завершення повного курсу вакцинації або:
- результат ПЛР-тесту, якому не більше 72 годин;
- документ, що підтверджує вакцинацію однією дозою вакцини, для регіонів "жовтого рівня" епідемічної небезпеки;- - - документ з "Єдиного державного порталу електронних послуг", що підтверджує, що людина перехворіла на коронавірус, зокрема, у додатку "Дія";
- результат експрес-тесту на коронавірус, підтверджений медичним закладом.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області