МАЄМО ПОКАЗНИКИ ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ

Станом на 18 жовтня Сумська область відповідає показникам "червоної" зони карантину.
1810
Офіційне оголошення карантинних обмежень – питання найближчого часу. Під час апаратної наради начальник глухівського відділення сумського лабораторного центру Марина МАТВІЄНКО повідомила, що на території колишнього Глухівського району за минулий тиждень зареєстровано 251 новий випадок, що на 70 більше попереднього. Значно зріс відсоток хворих дітей і тих, кому 60+ років.
У міській лікарні зайняті всі 100 ліжок, при цьому четверо людей в реанімації. За минулий тиждень померло п’ятеро хворих.За інформацією головного лікаря ЦПМСД Лариси ФЕДОРЯКО, за тиждень вакциновано 683 чоловіка. Відтак, наразі у Глухівській громаді 15% населення щеплені двома дозами.
Медики працюють зараз з великим навантаженням. Ковідних місць не вистачає, тому жителів громади за потреби відправляють на вільні місця в Конотоп, Білопілля, Кролевець. При цьому більшість громадян свідомо ігнорують протиепідемічні вимоги, не вдягаючи маски в магазинах, транспорті тощо. Тож постало питання про жорсткий контроль за порушення карантинних норм.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області