ПОЧИНАЮТЬСЯ ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ СТАРОСТ

⯑ Перші обговорення (громадські слухання) кандидатур старост у Глухівській міській раді пройдуть у суботу, 2 жовтня, в Уздицькому та Дунаєцькому старостинському окрузі.
✅ Жителі сіл Уздиця і Сутиски, які мають 18 років і зареєстровані у цих населених пунктах, запрошуються до Уздицького сільського будинку культури на 10.00. Обговорюватиметься кандидатура на посаду старости Ольги ЄРЕМЕНКО.
✅ Жителі сіл Дунаєць і Щебри, які мають 18 років і зарееєстровані у цих населених пунктах, запрошуються до Дунаєцького сільського будинку культури на 14.00. Обговорюватиметься кандидатура на посаду старости Віталія МАРТИНЕНКА.
Відповідне розпорядження №200-ОД підписане міським головою Н.Вайло. З повним Графіком проведення Громадських обговорень (громадських слухань) кандидатур старост у Глухівській міській раді можна ознайомитись на офіційному сайті https://docs.hlukhiv-rada.gov.ua/.../33-rozporiadzhennia...
Згідно законодавства, кандидатура старости вноситься міським головою. Вона вважається погодженою з жителями, якщо в результаті громадського обговорення отримала більше 20% голосів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу.
Остаточно староста вважається призначеним, коли його кандидатуру підтримають депутати міської ради. Не підтримана Глухівською міською радою кандидатура не може бути повторно внесена для затвердження в цьому старостинському окрузі протягом поточного скликання ради.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області