ПРИЗНАЧЕНО ДАТУ ЖЕРЕБКУВАННЯ

Шановні учасники бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції/операції Об’єднаних сил та зареєстровані в місті Глухів та на території Глухівської міської ради!
12 жовтня 2021 року о 10-00 в приміщенні зали засідань виконавчого комітету Глухівської міської ради за адресою: м. Глухів, вул. Шевченка,6 шляхом публічного жеребкування буде проведено розподіл земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд згідно сформованого реєстру.
Нагадаємо, 24 вересня на сесії були прийняті зміни до рішення Глухівської міської ради № 951 від 29.07.2015 року щодо забезпечення учасників бойових дій земельними ділянками. Зокрема, Перелік земельник ділянок, які можуть бути безоплатно надані у власність, доповнено 127 ділянками у місті Глухові по вулиці Івана Виговського.
Сьогодні у реєстрі учасників бойових дій значиться 134 особи. До жеребкування допускаються згідно черговості. Відсутність на публічному розподілі не є приводом перенесення у черзі, ненадання ділянки тощо.
⯑ За додатковою інформацією просимо звертатись за адресою: м. Глухів, вул. Шевченка, 4 каб.3, тел. 2-61-16

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області