РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ

⯑ Кому і коли заборонено поливати городи питною водою? Чи присвоять Миколі Єросі звання Почесного громадянина Глухова? Яким дітям нададуть матеріальну допомогу до 1 вересня? Учора, 26 липня, на засіданні виконавчого комітету розглянуто 23 питання.
rvk2807 2
ЗВІТ ПРО ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ
✅ За інформацією начальника фінансового управління Алли ОНИЩЕНКО, доходи бюджету Глухівської міської територіальної громади за I півріччя склали 144,7 млн грн або 51,9 % до запланованих на рік. Власних доходів загального фонду отримано 86,1 млн грн, план перевиконано на 5,5 млн грн. Як прокоментувала голова громади Надія ВАЙЛО, ТОВ «Велетень» сплатив податки наперед, що дасть можливість розпочати деякі заплановані роботи вже у серпні-вересні, а не відкладати на листопад.
ЧЕРГА – ЗА ДЕПУТАТАМИ
✅ Члени виконкому одноголосно проголосували за клопотання голови літературно-мистецького об’єднання «Звенигора» А.Мироненка щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Глухова» Миколі ЄРОСІ. Тепер черга за депутатами міської ради, які мають на сесії прийняти відповідне рішення щодо визнання заслуг місцевого поета, композитора, журналіста.
ДО 1 ВЕРЕСНЯ
✅ З метою підготовки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до нового навчального року виконком вирішив надати їхнім законним представникам матеріальну допомогу. Комісія з питань захисту прав дитину запропонувала 72 дітям виплатити по 1 тис.грн, а ще п’ятьом – по 1,6 тис.грн.
ПРО ВОДУ НА ПОЛИВ
✅ Вислухавши аргументи директора КП «Глухівський водоканал» Володимира ТАРАСЮКА, члени виконкому проголосували за встановлення норм витрат та використання питної води на полив присадибних ділянок. Так, загальнодобова норма на квадратний метр поливної площі встановлена в розмірі 6 літрів для тих абонентів, у кого не встановлені лічильники на воду.
При цьому заборонено поливати сади, клумби, теплиці і городи з 16.00 до 21.00 тим абонентам, хто вибрав для себе безобліковий спосіб оплати, тобто платить за користування водою по нормі споживання.
У разі виявлення поливу водоканал буде нараховувати плату згідно п.3.3 та п. 3.4 Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України. Використаний обсяг води визначатиметься за пропускною спроможністю труби вводу при швидкості руху води в ній 2 метри за секунду протягом 24 годин на добу. Якщо термін початку забороненого водокористування виявити неможливо, то розрахунковий період становитиме один місяць.
Нагадаємо, у спеку через масовий полив городів в основному споживачами без лічильників значно зростають втрати питної води і в той же час деякі багатоквартирні будинки і віддалені мікрорайони залишаються фактично без води.
З усіма рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Глухівської міської ради hlukhiv-rada.gov.ua у розділі Документи

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області