СУЧАСНИЙ КОМФОРТ

У Будівельнівському НВК триває ремонт їдальні. Міський голова Надія ВАЙЛО днями побула у закладі освіти, до якого у громади зараз особлива увага. Разом із заступником Маріанною ВАСИЛЬЄВОЮ вони поцікавились ходом облаштування харчоблоку і темпами підготовки приміщення для дошкільнят.
Bud nvk1
Bud nvk3
На їдальню з бюджету міської ради виділено 400 тис. грн, роботи виконує ТОВ «Інтеграл», яке виграло тендер. Зараз ще оголошені тендери на ремонт туалету для дитячого садка, ремонт каналізації та ремонт фасаду (разом це 125 тис.грн).
Нагадаємо, у Будівельнівському НВК через малу кількість дітей понизили ступінь, тепер учні 5-9 класів навчатимуться у ЗОШ №6. Паралельно у приміщення школи перевели дитячий садок, який розташовувався у сусідньому селі Заруцьке (це села колишньої Білокопитівської сільради).
Велика проблема у Будівельнівській школі була із їдальнею, діти ходили на обід у дощ і сніг за півтора кілометри до заводського приміщення.
Bud nvk2
- Коли ми побачили умови, в яких харчувались діти, то без жодних роздумів вирішили ремонтувати їдальню. Наші учні мають навчатись однаково комфортно що в місті, що селі. Зараз роботи активно тривають, дійсно, зроблено багато, в тому числі активно працює колектив, бо вся школа схожа на великий будмайданчик. Громада вкладає в цей заклад більше пів мільйона гривень, але ми це розцінюємо не як витратну частину, а як інвестицію у майбутнє, - коментує Н.Вайло.

 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області