20 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ БАТЬКА

День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні День батька відзначається в третю неділю червня. 
20.06.2021
Роль батька у вихованні дитини не менш важлива, ніж материнська. Адже кожен малюк потребує гармонійного розвитку, який може отримати лише за участю обох батьків у вихованні. Мужність і сила батьківського характеру вчить дітей долати труднощі, спонукає перемагати, виховує волю. Могутню виховну силу мають сімейні традиції, і де, як не в повноцінній сім’ї, можна відчути їхній вплив. Тож у цей день ми віддаємо шану чоловікові-батькові, оскільки він є основою повноцінної сім’ї і має глибокий вплив та значення для дитини протягом її життя. 
20.06.2021 1
З метою вшанування Дня батька, відділенням соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради було проведено захід  для дітей, які виховуються в прийомних сім`ях. Діти малювали малюнки на тему: «Мій тато – найкращий!».
Тож, дорогі татусі, будьте справжньою опорою для своїх дітей, вірним другом та захисником. Завжди будьте прикладом для своєї малечі, щоб ваші діти з гордістю говорили про те, що, коли виростуть, хочуть бути схожими на ТАТА.
За інформацією КУ «Центр надання соціальних послуг»
Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області