СУЧАСНЕ ОСВІТЛЕННЯ

⯑ ⯑ А ви звернули увагу, що траса у селі Перемога стала краще освітлюватись?
⯑⯑⯑ Так, недавно у Перемозі встановили 26 сучасних ліхтарів вуличного освітлення. Тепер 3-кілометрова вулиця, якою рухається автотранспорт у напрямку Сум і Глухова, у цьому плані стала безпечною і комфортною.
За словами старости Олександра ПОЛЯТИКІНА, через село цією автодорогою постійно курсує різний транспорт, через погане освітлення траплялись аварії.
«Спільно з керівництвом громади і депутатами було прийнято рішення не просто замінити лампочки у Перемозі, а встановити сучасні економні та ефективні світильники, що і зроблено», - говорить він.
⯑⛺️ На монтаж ліхтарів та їх придбання з міського бюджету було виділено 120 тис.грн. Але у спрощеній процедурі закупівель за предметом: "Світильники світлодіодні для зовнішнього освітлення" стало переможцем ТОВ "РІВНЕ ЛЕД" з пропозицією у 61 тис. грн. Вони і поставили 26 світлодіодних світильників RVL-ST-LED-70W.
ТОВ "Зеленобуд" у рамках угоди щодо поточного ремонту вуличного освітлення встановила ці світильники на окремих ділянках у с. Перемога (крім траси ще і біля будинку культури та у дитячому парку). Вартість робіт - 25 тис. грн.
Фото ілюстративне.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області