ХТО ВЗЯВ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

У Глухові знайшлись підприємці, які виявили бажання взяти три об’єкти благоустрою на утримання.
1006202111
Так, конкурсна комісія, вивчивши пакет поданих документів (⯑ на фото),визнала переможцями відбору наступних фізичних осіб-підприємців:
✅ Ігор КУЛЬША (територія загального користування з автобусною зупинкою площею 427 кв. м. в м. Глухові по вул. Києво-Московській, 53-55);
✅ Ігор КУЛЬША ( територія загального користування площею 215 кв. м. в м. Глухові на Майдані Соборному, 6, що знаходиться між територією ОСББ «Фортеця-55» по вул. Києво-Московській, 55 та земельною ділянкою комерційного призначення на Майдані Соборному, 6);
✅ Павло ЮРЧЕНКО (територія загального користування площею 206 кв.м в м. Глухові по вул. Києво-Московській, 17).
⯑⯑⯑ Управління житлово-комунального господарства та містобудування міської ради вже уклало відповідні договори з ними. Зокрема, там прописані зобов’язання ФОП підтримувати чистоту, облаштувати освітлення, покос трави тощо. Натомість вони отримали право за бажання вести на цій території власну справу.
За словами начальниці УЖКГ Марії СЕГЕДИ, наразі готується виставити на подібний конкурс дві черги у т.зв. Літньому парку, а також повторно подати 2 половини скверу Тараса Шевченка, на який цього разу не було подано жодної заявки.
Нагадаємо, подібна практика утримання і розвитку територій загального користування проводиться з метою впорядкування об’єктів благоустрою населених пунктів Глухівської міської ради, відповідно до рішення міської ради від 28.04.2021 № 217 «Про проведення конкурсу на визначення суб’єкта господарювання для утримання та розвитку об’єктів благоустрою міста Глухова».

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області