ОСТАННІ ПРИГОТУВАННЯ

⚽️⯑‍♂️⯑ У таборі «Сонячний» залишилось 10 вільних місць на першу зміну. Рівно за тиждень, 19 червня, заміський літній табір розпочне роботу.
tabir son1
Як тривають останні приготування? З інспекцією підготовчих робіт там побували секретар міської ради Людмила ВАСЯНОВИЧ та начальник відділу освіти Оксана ЮДІНА.
Директор табору Тамара СТОРІЄВА показала всю 2-гектарну територію, корпуси, їдальню. Дякуючи допомозі усіх закладів освіти вже давно все підштукатурено, пофарбовано, розставлено.
⯑ Зараз закінчується облаштування внутрішнього туалету у корпусі, де зазвичай живуть хлопці. 40 тисяч гривень спонсорської допомоги надало ТОВ «Агрозем».
tabir son2
Персонал набрано, всі проходять медкомісію, навчання.
«Hобимо все можливе, щоб відпочинок дітей був максимально якісним у всіх відношеннях. Будемо відвертими: батьки б із задоволенням віддали дітей у «Сонячний», якби вартість путівки у 6 тисяч гривень допомагали покрити і обласна рада, і профспілки. Цьогоріч з міського бюджету на здешевлення путівок різним категоріям дітей виділено 242 тис.грн, з області вперше на оздоровлення дітей нема нічого. Але ми не відмовляємось від «Сонячного», навпаки – маємо завдання зберегти цю базу відпочинку»,- коментує Л.Васянович.
✅ Нагадаємо, з питань оздоровлення у «Сонячному» звертатись за телефоном: 066-968-24-83

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області