«ГОТУЄМОСЬ ДО ВІДКРИТТЯ ТАБОРУ»

Надія ВАЙЛО: «ГОТУЄМОСЬ ДО ВІДКРИТТЯ ТАБОРУ»
Апаратна нарада: оздоровлення дітей і вічний благоустрій.
ПРО ТАБІР «СОНЯЧНИЙ»
Міський голова Надія ВАЙЛО на апаратній нараді поставила завдання перед відповідними службами і керівниками комунальних установ і підприємств оперативно зібрати відомості про бажаючих оздоровити дітей у таборі «Сонячний». Перша зміна планується розпочатись вже з 19 червня, кількість місць через карантинні вимоги обмежена. Але основне питання – це здешевлення путівок. Тому попередній моніторинг дозволить спланувати видатки із бюджету на оплату путівок, скоординувати по кожній дитині варіанти здешевлення, наприклад, через профспілку. «Ми не маємо права залишити дітей без організованого літнього відпочинку. Може, колись держава стане заможнішою, і у нас трохи більше коштів буде, а зараз маємо зберегти табір і оздоровити, в першу чергу, дітей-сиріт, з багатодітних родин, переселенців тощо».
За словами директора заміського оздоровчого дитячо-юнацького табору «Сонячний» Тамари СТОРІЄВОЇ зараз триває підготовка закладу.
190670307 312347190275769 7338273920122370164 n
За довідками звертатись за тел. 0669678696 
БЛАГОУСТРІЙ, ЯКИЙ НЕ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ
Голова громади нагадала, що 1 червня вже скоро: саме до цього терміну всі комунальні установи мали закінчити благоустрій територій, показавши обов’язково якийсь приклад креативного підходу. Поки хвалитись нічим, наприклад, було зроблено зауваження керівнику УСЗН за неналежний стан території.
«Прошу, не чекайте від мене зауважень, працюйте всі на повну силу. От у Полошках оновили в’їзний знак у село, бо було зауваження. А інші? Чи у всіх все в порядку? Давайте разом працювати», - сказала Н.Вайло. Очільниця громади також вимагає чіткого виконання всіх доручень, дотримання встановлених термінів.
Першочергової уваги потребує питання співфінансування ремонту доріг до сіл, обрізки дерев до Привілля, початку робіт на стадіоні, встановлення зупинок.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області