ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ`Ї

З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина.
ds14
В сьогоднішньому нашому житті з’явились нові сім’ї, які не є власне біологічними сім’ями для дітей, що за забаганкою долі залишились без батьківського тепла та любові, але які стали тією опорою, надією та можливістю відчувати себе синочками та донечками. Це сім’ї, які прийняли у власні родини діток, щоб оточити їх материнською любов’ю та батьківською турботою, ласкою і ніжністю. Сьогодні у Глухівській громаді успішно функціонує п’ять прийомних сімей, в яких підростає чотирнадцять прийомних дітей та на професійних засадах діє сім’я патронатних вихователів, яка опікується дітьми з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
ds14 1
Тому, 15 травня, в Міжнародний День сім'ї, міський голова Надія ВАЙЛО та заступник міського голови Маріанна ВАСИЛЬЄВА разом з працівниками служби у справах дітей та відділення соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради завітали до цих сімей, з теплими словами привітань та смаколиками.
Батькам лунали слова вдячності за їх душевне тепло, терпіння, щиру любов, мудру житейську науку і надійну підтримку, якою вони щодня оточують та обігрівають дитячі душі та маленьким глухівчанам здоров’я та нових відкриттів, а батькам – гордості за своїх малюків.
За інформацією КУ «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області