МОТОКОСИ ПОЇХАЛИ У СЕЛА

Сьогодні у села Глухівської громади поїхали чотири бензопилки та чотири мотокоси. Цей електроінтрумент в рамках угоди на соцекономрозвиток придбало ТОВ «Глухів-Агроінвест», що входить до групи компаній «Агропросперіс».
bnz 1
За дорученням генерального директора ТОВ «Глухів-Агроінвест» Миколи БОГАЙЧИКА обладнання передали інженер з охорони праці Олександр ЛИТВИНОВ та регіональний менеджер із соціальної роботи Олена НЕКРЕСТЬЯН. Отримували такі необхідні речі старости сіл Дунайця, Банич, Уздичі, Семенівки.
bnz 2
Міський голова Надія ВАЙЛО подякувала агропідприємству, яке обробляє землю на території громади, за порозуміння і соціальну відповідальність, нагадала, що саме «Глухів-Агроінвест» був першим, хто підготував до підписання нові угоди на оренду землі за підвищеною ставкою. А зараз вони на 68 тисяч гривень придбали елекроінструменту.
bnz 3
bnz
За словами першого заступника міського голови Олексія ТКАЧЕНКА, який курує сільські території, мотокоси та бензопилки у селах громади не будуть стояти без діла: площі великі, трави коситься багато, постійно треба тримати в порядку кладовища, узбіччя, місця відпочинку тощо.
На минулому тижні для Полошок і Привілля точно такі мотокоси придбало ТОВ «Велетень».

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області