ВХІД ДО МІСЬКОЇ РАДИ ПЕРЕКРИТО

Сьогодні зранку потрапити до приміщення Глухівської міської ради через центральний вхід неможливо – почався ремонт ганку разом із пандусом. Взагалі, останні два тижні подвір’я міської ради схоже на невеликий будмайданчик: тут працюють бетономішалки, завезений щебінь, пісок. Це силами працівників міської ради та залучених будівельників робиться нова огорожа. Стара просто розсипалась від часу.
vhid07052021 
До речі, міняється тільки цегляна кладка, а автентичні залізні решітки після реставрації повертаються на місце.
Також почали вкладати нові бордюри біля клумб і тротуару. Дві клумби попід вікнами приміщення вже приведені в порядок працівниками, тут висаджено 84 кущі троянд, які подарував місту продуктовий ринок облспоживспілки.
За словами міського голови Надії ВАЙЛО поточний ремонт головної адмінбудівлі громади розрахований на 2 роки. Це буде мінімум робіт, який дозволить трохи осучаснити територію, зробити її комфортною.
 vhid07052021 1

- Будемо робити потихеньку благоустрій скрізь у місті. Міська рада – це теж обличчя громади, і сподіваюсь, що покращення залишаться і після того, як закінчиться моя каденція. Пандус під міською радою був аварійним, східці похилились, були випадки, коли люди ковзали на них і падали. Частину коштів виділили із бюджету, частину залучимо від соцугод. Впевнена, що ми, поставивши перед собою задачу-мінімум почати з наведення чистоти і порядку, зробили правильно.

vhid07052021 2

Дякую всім, хто допомагає! – говорить вона.
Нагадаємо, раніше тут вже висаджена алея магнолій.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області