СВЯТО ВЕСНИ

Посміхніться! Тане сніг, 
 Щастя падає до ніг, 
 Нині Ваш весняний день 
 Квітів, сонця і пісень! 
 Хай теплом зігріє він 
 Дружби радісні хвилини, 
 Принесе як дар любов, 
 Посміхайтесь знов і знов!

В обстановці ніжності і любові у Глухівському міському центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю пройшло свято до Міжнародного дня прав жінок і миру.
На свято завітали почесні гості: Надія Вайло міський голова, Лариса Громак керуючий справами виконавчого комітету міської ради, Руслан Павленко начальник управління соціального захисту населення. Всіх присутніх зі святом привітала Надія Олексіївна.

IMG 0e920392c670b2fcefb0de3c6d19cae8 V

Святковий ранок проходив у веселій, радісній і доброзичливій обстановці.   Найласкавіші і добрі слова звучали в піснях «Мама», «Дякую бабусю за матусю»,  у віршах і чарівних таночках проявилися найтепліші і трепетні почуття дітей. Наприкінці свята діти подарували Надії Олексіївні та Ларисі Анатоліївні  власноруч виготовлені букети.
Зворушлива музична програма допомогла створити святковий настрій і викликала величезний інтерес у всіх присутніх. Головним завданням ранку було виховання любові і поваги до жінки, формування вмінь виражати свої почуття.

IMG fa90de97b462351aaee142ff2a5733dd V

Глухівський міський центр комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю щиро вдячні за допомогу в організації святкового столу небайдужим мешканцям міста.
Низький Вам уклін!

 

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області