ПІДГОТОВКА ДО ВІДКРИТТЯ ЦНАПу

 

У Глухові тривають роботи з відкриття нового модернізованого Центру надання адміністративних послуг. Так, сьогодні, 19 січня, представники ЦНАПу, відділів освіти і культури, міської лікарні і ЦПМСД, старости міської ради, у форматі онлайн навчались, як працювати з населенням у плані інформування про роботу цього дуже важливого відділу. Разом із керуючим справами Глухівської міської ради Ларисою ГРОМАК вони долучились до лекції регіонального спеціаліста Галини МОСКАЛЕНКО, яка представляє Програму «U-LEAD з Європою».

ulead  ulead 1

Нагадаємо, саме «U-LEAD з Європою» є партнером Глухівської міської ради у модернізації ЦНАПу. Громада зобов’язалась відремонтувати приміщення по вул. Києво-Московській ,8 – натомість, у свою чергу, партнери надають допомогу у навчанні персоналу, у організаційно-правових аспектах, а також матеріальну допомогу (меблі, офісна техніка, розробка нового дизайну).

Відкриття нового ЦНАПу значно покращить доступ до якісних адміністративних послуг у громаді. Сьогодні жителі за різними довідками, консультаціями, дозволами, реєстраціями та ін. звертаються у кілька різних місць за різними адресами. У міській раді, де зараз працює ЦНАП, відвідувачам не дуже зручно: часто бувають черги, мало місця для очікування.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області