Подарунки дітям до Дня Святого Миколая

19 грудня в Україні святкують День святителя і чудотворця Миколая, який прославився своєю добротою, чуйністю і допомогою нужденним. День Святого Миколая – це свято віри, світла і добра. Свято, яке виховує культурні цінності, вчить милосердю, великодушності і любові до оточуючих людей.

Напередодні свята відділенням соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради була проведена благодійна акція для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

5

В цей день для учасників заходу лунали найщиріші побажання: батькам бажали здоров'я, миру, достатку, родинного затишку, а дітям - зростати здоровими, добрими і щасливими – на радість батькам та від Святого Миколая були вручені солодкі подарунки.

Також в грудні відділенням соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді територіального центру була проведена в місті благодійна акція добра й милосердя під час якої небайдужі мешканці міста стали помічниками Святого Миколая та приносили для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах іграшки, канцтовари, розмальовки, одяг тощо. Всі подарунки були передані дітям.

Відділення соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді тер.центру висловлює щиру вдячність всім хто долучився до благодійної акції. Бажаємо всім щастя, здоров`я, миру та щоб в серці кожного жила віра у справжнє диво, яке дарує нам Святий Миколай. 

За інформацією територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області