Надія ВАЙЛО: «День святого Миколая вчить бути милосердним»

До Дня святого Миколая подарунки отримали всі діти-сироти, діти з інвалідністю та з багатодітних сімей, які проживають на території громади. Кілька днів солодощі розвозили і розносили дорослі, які розуміють, наскільки важливо відчуття свята для дитини. Це стало можливим за сприяння народного депутата України Андрія ДЕРКАЧА, лідера політичної партії «НАШ КРАЙ» на Сумщині, який ініціює подібні благодійні акції вже більше двадцяти років.

nikola2

18 грудня міський голова Надія ВАЙЛО особисто передала подарунки дітям, які відвідують міський центр реабілітації, та провідала школярів Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Разом з заступником міського голови Маріанною ВАСИЛЬЄВОЮ вони привітали дітвору з улюбленим святом, побажавши всього найкращого. В свою чергу протоієрей Володимир РЕШЕТНІКОВ коротко нагадав історію життя дуже шанованого у нас святителя Миколая і нагадав, що щира молитва до нього здатна творити чудеса. Він передав вітання і благословення від архієпископа Конотопського і Глухівського РОМАНА.

  • День святого Миколая дуже-дуже чекають діти, які хочуть знайти під подушкою сюрприз. Слава Богу, коли у родині все благополучно, коли є батьки, коли родина не обирає між ліками для дитини і цукерками. 
  • nokola1
  • Знаю стовідсотково, що навіть у найвіддаленішому маленькому селі Глухівської громади діти мають маленьку радість. Особисто дякую команді «Нашого краю», кожному депутату міської і обласної ради, народному депутату Андрію Деркачу, кожному волонтеру, хто долучився до цієї акції. День святого Миколая вчить бути милосердним, тому закликаю кожного у період новорічно-різдвяних свят потурбуватись про ближніх, - сказала Н.Вайло.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області