ЗВЕРТАЄМО УВАГУ ПІЛЬГОВИКІВ

 

Управління соціального захисту населення Глухівської міської ради повідомляє, що відповідно до пункту 13 Порядку надання пільг на оплату на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі» після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати пільг на житлово-комунальні послуги, які утворилися станом на 1 червня 2020 року АВТОМАТИЧНО перераховуються на відкриті поточні рахунки пільговиків у АТ «Ощадбанк», про що АТ «Ощадбанк» інформує пільговика шляхом надсилання SMS-повідомлень (у разі наявності інформації про номер мобільного телефону пільговика). Пільговикам, які мають невикористані кошти, отримані в безготівковій формі та у яких відсутній відкритий рахунок у АТ «Ощадбанк», необхідно звернутися із відповідною заявою до АТ «Ощадбанк» для оформлення його відкриття в порядку, визначеному банком. Якщо пільговик не отримав SMS-повідомлення, необхідно звернутись у контакт-центр Ощадбанку (0 800 210 800) для отримання інформації.

ВАЖЛИВО! При відсутності звернень пільговиків щодо виплати залишків коштів, відповідні суми невикористаних коштів 20 грудня 2020 року будуть повернені до державного бюджету.

Звертаємо Вашу увагу на те, що для вирішення питань, пов’язаних з отриманням невикористаних пільгових коштів, необхідно звертатись безпосередньо до АТ «Ощадбанк».

           За більш детальною інформацію щодо безготівкової монетизації пільг можна ознайомитись на сайті банку https://www.oschadbank.ua/ua/sd

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області