Скористайтесь можливостями Електронного кабінету платника

 

Глухівська ДПІ ГУ ДПС у Сумській області нагадує, що для створення якісних умов обслуговування платників, спрощення процедури взаємодії платників податків і податкових органів та прискорення електронного документообігу між ними, Державною податковою службою розроблена та підтримується в актуальному стані інформацйно-телекомунікаційна система «Електронний кабінет» платника.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб портал ДПС. Електронний кабінет має дві функціональні частини – відкриту (загальнодоступну), вхід до якої відбувається без ідентифікації користувача, та приватну (особистий кабінет), якою платник податків має можливість користуватися за допомогою ключа кваліфікованогог електронногопідпису будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Скориставшись відкритою частиною Електроннного кабінету платники мають можливість отримати інформацію з реєстрів страхувальників, платників єдиного податку, платників ПДВ та інших реєстрів, завантажити бланки податкової звітності тощо.

Хотілось би зазначити, що платникі податків: юридичні особи, фізичні-підприємці, громадяни мають можливість безкоштовно отримати посилений сертифікат відкритого ключа цифрового підпису у представництві Акредитованого центру сертифікації ключів у головному управління ДПС у Сумській області за адресою: м.Суми, площа Покровська,2.

Платникі, які обрали електронну систему звітування переконалися, що такий метод не тільки економить робочий час, а й не допускає можливості зробити помилки при складанні звітів.

Начайтеся користуватися електронними сервісами та ресурсами, які доступні для платників, та бережіть здоров’я!

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області