ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

 

Шановні мешканці міста, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності. На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів - тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Як міський голова я скажу, що для мене головне - зробити місто та села нашої громади  комфортними для життя. Я завжди готова підтримати ваші ідеї й ініціативи, бо саме разом з вами ми будемо вирішувати всі проблемні питання.
В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування: представникам вуличних та квартальних комітетів, ОСББ, громадським активістам, ветеранам та працівникам органів місцевого самоврядування  за  спільну роботу задля добробуту людей.

Особливо хочу звернутись до депутатів міської ради, які є, насамперед, представниками інтересів наших громадян: ви завжди повинні усвідомлювати всю ступінь відповідальності перед людьми, які вас обирали і повірили в вас, у ваші сили, в вашу мудрість, так як головним об'єктом діяльності депутата завжди залишається людина.

Я би просила вас всіх, шановні колеги, завжди пам'ятати, що ми несемо відповідальність перед найвищим, що може бути в житті - перед довірою людей.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах місцевого самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Я дякую вам за сумлінну працю на благо Глухівської громади та її жителів. Нехай надійний родинний тил дарує підтримку та тепло, а робота приносить задоволення та нові досягнення! 
Зі святом! 

З повагою міський голова  Надія ВАЙЛО

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області