Скорбота з приводу смерті заступника начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у сумській області – Новака Олександра Дмитровича

 Колектив Глухівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України глибоко сумує з приводу смерті заступника начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у сумській області – Новака Олександра Дмитровича.

novak

Ми всі понесли непоправну втрату. З життя пішов один з найкращих наших колег, фахівець високого гатунку і прекрасна людина.

Справі державного соціального страхування Олександр Дмитрович віддав понад сорок років. Пройшов шлях від рядового спеціаліста до заступника начальника управління. З його іменем нерозривно пов’язано реформування та розвиток соціального страхування в області. Чимало зусиль він доклав до підбору та розстановки високопрофесійних кадрів, виховав і навчив тонкощам справи та привив любов до професії багатьом спеціалістам.

Олександр Дмитрович не просто виконував посадові обов’язки, а жив роботою. Працював самовіддано, творчо, майстерно розв’язуючи найскладніші виробничі проблеми. І цим подавав яскравий приклад для наслідування.

Він був гарним сім’янином. З турботою і любов’ю постійно дбав про свою родину. Разом з дружиною виховали доньку і сина. Багато уваги приділяв онукам. Будував плани на майбутнє. Та, на превеликий жаль, підступна хвороба раптово вирвала його із життя.

Сьогодні ми в глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Олександра Дмитровича. Поділяємо спільне горе і вислвлюємо щирі співчуття рідним і близьким, друзям та всім, хто знав і пацював з ним.

Царство Небесне та земля Вам пухом, дорогий Олександре Дмитровичу.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області