ТАРИФНА ПОЛІТИКА

 24 вересня 2020 року відбулося засідання виконавчого комітету Глухівської міської ради.

Низка рішень була пов’язана з підвищенням в Україні мінімальної заробітної плати, яка є обов’язковою складовою тарифів і цін. Зокрема, мова йшла про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, що надаються територіальним центром соціального обслуговування населення Глухівської міської ради та переліку й тарифів на платні медичні послуги КНП «Глухівська міська лікарня» у новій редакції. Поки в цих питаннях іде вимушене здорожчання, Глухівський тепловий район навпаки знижує тариф на 16% - через зменшення вартості газу. Рішення виконкому «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постання теплової енергії» набирає чинності з 5 жовтня 2020 року.
Також під час засідання затвердили Регіональний стратегічний план дій із реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на території Глухівської міської ради на 2020-2026 роки.
Черговим рішенням надали одноразову грошову допомогу 26 глухівчанам, які мають тяжку тривалу хворобу й потребують оперативного лікування, та трьом особам зі скрутним матеріальним становищем. По 20 тисяч гривень отримають четверо мешканців міста, які постраждали від пожежі.
Окремо члени виконкому доручили управлінню житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради забезпечити виконання поточного ремонту доріг по вул. Святошній і Поліській із використанням залізобетонних плит, демонтованих при виконанні капітального ремонту автомобільної дороги комунальної власності по вул. Пушкіна.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області