Обери здоров’я – обери життя

 Нині серед молоді України досить поширеним явищем стало тютюнопаління, вживання алкоголю й наркотиків та небезпечна статева поведінка. Бажання йти в ногу з часом спонукає молодих людей до прийняття моделі модного і стильного життя, яке для багатьох з них пов'язується із згаданими явищами.

zdorovie

З метою профілактики негативних явищ серед студентської молоді та формування навичок здорового способу життя відділенням соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради на базі Глухівського вищого професійного училища був проведений тренінг: « Обери здоров’я – обери життя». На початку заходу виступила фахівець із соціальної роботи Разіна Тетяна Володимирівна, яка ознайомила присутніх про напрямки роботи відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді та про послуги, які може отримати молодь при виникненні різних проблем.

Далі з метою формування в молодіжному середовищі позитивного іміджу здорової людини, були проведені вправи, в ході яких визначили складові частини здоров’я, фактори від яких залежить здоров’я людини та визначили причини, які його руйнують.

Наприкінці заходу зробили висновки, що поведінка людини, її спосіб життя є найважливішими у збереженні здоров’я.

За інформацією територіального центру соціального обслуговування населення

Глухівської міської ради

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області