Будьте відповідальними!

 На виконання протокольного рішення Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24.06.2020 № 17 щодо організації роботи постійно діючих мобільних груп для моніторингу дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину, продовжує свою роботу міська мобільна група щодо моніторингу проведення контролю і реагування по дотриманню протиепідемічних заходів на території міста Глухова та вживає відповідні заходи до порушників положень постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVІD-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

У период з 31.07.2020 по 05.08.2020 року мобільною групою, згідно затверджерого щотижневого графіка , було здійснено перевірок та вжито відповідних заходів:

ринків - 7;

магазинів непродовольчих товарів – 4;

продовольчих магазинів – 7;

об’єктів громадського харчування – 6;

закладів побутового обслуговування – 1;

складено: протоколів - 7;

надано пропозицій щодо дотримання карантинних заході – 9.

 Шановні глухівчани та гості міста!

Ми вкотре нагадуємо Вам про необхідність неухильно дотримуватися в громадських місцях та транспорті маскового режиму та соціальної дистанції в 1,5 м! Не торкайтеся обличчя руками! Не забувайте про дотримання особистої гігієни (миття рук з милом, обробка їх антисептиком) та протиепідемічного режиму в приміщеннях (у тому числі, дезінфекційного режиму)!

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області