Освітні платформи центру зайнятості

 Глухівська міськрайонна філія Сумського обласного центру зайнятості запрошує всіх бажаючих безробітних скористатися інформаційними онлайн-ресурсами служби зайнятості, відкрити для себе нові знання та підійнятися ще на один щабель у своєму професійному розвитку!

Період карантину прискорив перехід багатьох видів діяльності у онлайн режим Усе частіше громадяни й організації використовують для роботи і навчання різноманітні освітні Інтернет-платформи.

В Україні доступні різні освітні платформи, серед яких: Освітній портал Державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua/), Дія. Цифрова освіта (https://osvita.diia.gov.ua/), Прометеус (https://prometheus.org.ua/), Coursera (https://www.coursera.org/) та інші.

Онлайн освіта на багатьох платформах є платною, але деякі з них, у період карантину, зробили свої курси безкоштовними. Міжнародна платформа Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до своїх освітніх програм для безробітних (3 800 онлайн-курсів за вибором). Мета ініціативи – допомогти працездатним працівникам розвинути додаткові знання та навички для працевлаштування. Державному центру зайнятості як державній установі надано до 30.09.2020 доступ для реєстрації 25 тис. безробітних на платформі Coursera та їх безкоштовного навчання до кінця 2020 року.

Для отримання більш детальної інформації стосовно навчання звертайтеся до Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості за адресою: м. Глухів, вул. Героїв Крут, 6 або за телефоном : (05444) 2-50-60.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області