УХВАЛЮЄМО ЛИШЕ ВИВАЖЕНІ РІШЕННЯ

 21 травня 2020 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

До порядку денного було внесено 18 питань, які стосувалися нагальних проблем життєдіяльності Глухова. Проте не для всіх розгляд завершився ухваленням відповідних рішень. Деталізувати обґрунтування запропонували розробникам проектів рішень «Про затвердження нормативів (норм) витрат води по всіх категоріях споживачів, допустимої величини поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води населених пунктів, розташованих на території Глухівської міської ради» і «Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів для житлових будинків в м. Глухові».

ВИВЕЗТИ «СКАРБ»

Члени виконкому доручили управлінню житлово-комунального господарства та містобудування міської ради забезпечити утилізацію зібраних від бюджетних закладів та установ міста відпрацьованих люмінесцентних ламп (2691 шт.), які заборонено вивозити на міський удосконалений полігон для складування твердих побутових відходів. Як з’ясувалося під час розгляду, лампи, що містять ртуть, уже кілька років складуються в підвалі на території двору міської ради. Ліквідація цього «скарбу» відбуватиметься за рахунок коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища міста Глухова.

ПОВЕРНУЛИ НАЗАД

Під час засідання ухвалили рішення «Про дозвіл на безоплатну передачу майна», яким повернули на баланс Глухівської міської лікарні техніку, передану в 2015 році виробничому житловому ремонтно-експлуатаційному комунальному підприємству. З таким проханням звернувся директор ВЖРЕКП Олександр Стецюк, бо трактор Т-40, автомобіль ЗІЛ ММЗ, екскаватор зі снігоприбиральним відвалом СВ-2,5 та причіп 2ПТС-4 на підприємстві не використовуються.

БУДУТЬ ІЗ ГРОШИМА

Члени виконкому прийняли рішення, згідно з яким 82 особи отримають одноразову грошову допомогу. Мова йде про тих, хто цього року звертався до управління соціального захисту населення Глухівської міської ради за допомогою у зв’язку з тяжкою тривалою хворобою, необхідністю оперативного лікування в лікувальних закладах ІІІ-ІV рівня акредитації, у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем; на обстеження магнітно-резонансної томографії за наявності симптомів, що свідчать про можливе онкологічне захворювання; у разі стихійного лиха або дії непереборної сили, що привели до матеріальних збитків, заподіяли шкоду здоров’ю постраждалих. Загалом на це піде 151 тис. 500 грн з міського бюджету.

Така велика кількість заявників утворилася через те, що тодішній керівник управління соцзахисту Руслан Павленко не подавав заяви на розгляд виконкому. Є звернення, що датуються аж 10 січнем 2020 року. Ще 31 заява «зависла» в повітрі, бо люди зверталися минулого року. Їх попросять звернутися повторно і, якщо потреба залишилася актуальною, питання про виділення їм одноразової грошової допомоги буде винесено на наступне засідання виконкому.

Детальніше ознайомитися з цими й іншими рішеннями виконкому Глухівської міської ради можна буде на офіційному сайті Глухівської міської ради в розділі «Документи».

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області