РЕЧОВИЙ РИНОК: МОЖЛИВО, ТА НЕ ЛЕГКО

 12 травня 2020 р. відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого дозволили роботу речових ринків у Глухові.

Рішення ухвалили відповідно до звернень громадян, з метою зниження соціальної напруги, враховуючи профілактичні заходи щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 під час здійснення торгівлі.

Дозвіл стосується речового ринку по вул. Шевченка, 14а та речового ринку підприємства облспоживспілки «Глухівський ринок» по пров. Михайлівському, 7.

Проте, щоб розпочати роботу, підприємці повинні виконати певні умови. Передусім вони мають обов’язково дотримуватися тимчасових рекомендацій щодо протиепідемічних вимог при здійсненні торгівлі непродовольчими товарами в магазинах, затверджених рішенням Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 08 травня 2020 року №10). Відповідних рекомендацій для речових ринків не існує. Про готовність до роботи з виконанням усіх вимог повідомляють голові міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і Головному управлінню Держпродспоживслужби в Сумській області.

ТИМЧАСОВІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо протиепідемічних вимог при здійсненні торгівлі непродовольчими товарам в магазинах, в т. ч. розміщених у торгівельно-розважальних центрах

 

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області