РІШЕННЯ УХВАЛИЛИ – РОБОТИ РОЗПОЧАЛИ

 У Глухові взялися ліквідовувати стихійні сміттєзвалища.

cvalka

Днями співробітники ТОВ «Зеленбуд» вивезли з Родіонівки 19 КрАЗів (приблизно 200 тонн) непотребу, який роками «прикрашав» берег річки Есмань буквально за пів сотні метрів від однієї зі свердловин водозабору. Робота виконувалась у рамках кошторису фонду охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік, затвердженого депутатами на засіданні сесії міської ради 22 квітня 2020 року. Згідно з цим рішенням, на послуги з ліквідації стихійних звалищ заплановано 70 тис. грн, на утилізацію відходів – 65 тисяч гривень.

Розпочати місячник благоустрою саме з цього сміттєзвалища переконав депутат міської ради Володимир Прокопенко. На своїй сторінці в соціальних мережах він закликав глухівчан не викидати сміття в невстановлених місцях і любити природу, бо дивитися на її красу куди приємніше, ніж на гори сміття.

Роботуз ліквідації стихійних звалищ продовжать після завершення карантину. Закликаємо голів квартальних/будинкових комітетів імешканців Глухова до співпраці. Разом ми зможемо зробити наше місто чистішим.

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області