Оголошення про намір щодо передачі в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Глухів

Назва об’єкта оренди, його місцезнаходження: дві частини нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Глухів, вул. Вознесенська, 17, площами – 195,1 м2 та 71 м2.  Орган управління майном: Глухівське виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне комунальне підприємство (ВЖРЕКП).

300845
 Строк оренди: 2 роки 11 місяців.

 Мета використання: для здійснення комерційної діяльності (195,1 м2), під офісні приміщення (71 м2 ).
 Орендна плата: стартова орендна ставка при розрахунку орендної плати відповідно до Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади міста Глухів та пропозицій її розподілу, затвердженої рішенням міської ради від 28.11.2012 року № 465, становить 18 % від незалежної оцінки вартості об’єкта оцінки з ПДВ.

300846

 Умови, яким повинні відповідати пропозиції заявників, які викладаються у заяві на передачу в оренду комунального майна:

 - проведення за кошти орендаря поточного ремонту об’єктів оренди;
 - погодження забезпечення зобов’язання зі сплати орендної плати у вигляді завдатку в розмірі не меншому, ніж орендна плата за перший (базовий) місяць оренди;
 - компенсація витрат орендодавця на публікацію інформації про намір передачі майна в оренду;
 - відшкодування витрат з виготовлення звіту про незалежну оцінку майна.
 

Заяви про намір та додаткові документи щодо оренди зазначеного майна комунальної власності територіальної громади міста Глухів приймаються протягом 10 робочих днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Глухів, вул. Путивльська, 33, тел.: 2-22-03.

У разі наявності двох або більше заяв на оренду будь якої із частин зазначеної нежитлової будівлі на неї буде оголошено конкурс на право оренди майна.

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області