Сім помешкань для сиріт, як результат високого професіоналізму

 Число "сім" без жодного сумніву - щасливе число. Адже протягом минулого року та на початку нинішнього семеро глухівчан отримали ключі від помешкань. 

Так, минулої п’ятниці секретар міської ради Олена Демішева урочисто вручила ключі від приміщення, що відноситься до житлового фонду соціального призначення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у місті Глухові, останьому із числа щасливчиків.

041504

Необхідно зазначити, що такі результатип стали можливими завдяки прийнятій Міській програмі з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2017-2019 роки. Разом із цим варто відмітити високий рівень професіоналізму працівників служби у справах дітей Ірини Галушки, Валентини Топчій, які підготували та подали на розгляд відповідної обласної комісії 7 пакетів документів на житлові об’єкти, що Глухівська міська рада мала намір придбати для забезпечення житлом дітей-сиріт. 

kvartira1
Не менш оперативно й професійно спрацювали спеціалісти Управління житлово-комунального господарства та містобудування міськради Богдан Коваленко та Марія Сегеда. Саме завдяки їхнім навичкам і невичерпній енергії вперше в Глухові було створено житловий фонд соціального призначення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. 

291037
Тож, у підсумку вдалось залучити більше мільйона гривень із державного бюджету та 150 тис. грн. з бюджета Глухова.

191614
Але всі ці суми ніщо в порівнянні з щасливим блиском очей тих, на чию долю так рано випали важкі  життєві випробування.

141127

041205

041503
А між тим, робота в цьому напрямку продовжуватиметься. Хочемо проінформувати громадян із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування про порядок взяття на соціальний квартирний облік  https://hlukhiv-rada.gov.ua/novini/2947-pro-vzyattya-na-sotsialnij-kvartirnij-oblik

 

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області