У своїй роботі враховуємо індивідуальні потреби кожного потерпілого

Одним із важливих напрямів діяльності Фонду соціального страхування України та його робочих органів є реалізація державної політики у сферах соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності та надання соціальних послуг відповідно до статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105.
63E49A4E 7020 428F 80A5 F508A811BAF2
Глухівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Сумській області здійснює забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання медичними та соціальними послугами відповідно до вимог Закону .
 Зокрема, за рахунок Фонду соцстрахування надаються протезно-ортопедичні вироби, ортопедичне взуття і спеціальний одяг, засоби для пересування, спеціальні засоби для самообслуговування, особистого догляду, орієнтування, спілкування, обміну інформацією тощо.
На підставі укладених договорів та звернень потерпілих, за  2020 рік протезно-ортопедичними виробами було  забезпечено 13  потерпілих на суму 107,8 тис. грн.
912191A1 C9AD 41C2 B1D3 865D551D4798
Глухівське відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області планує у 2021 році забезпечити 14 потерпілих технічними засобами реабілітації, а саме протези гомілок та передпліччя, ортопедичне взуття, палиці та милиці на загальну суму 108,1тис.грн. виготовленими за індивідуальним замовленням  ТОВ «Форвард-Орто». Приємно працювати зТОВ «Форвард-Орто», яке для зручності та сервісу, за власний рахунок проводить заміри, примірку та видачу протезних виробів на дому з врахуванням заходів безпеки, а також адресну доставку крісел колісних та взуття ортопедичного. Стратегічні завдання їхнього підприємства: не лише власний розвиток, а й сприяння розвитку соціальної сфери в цілому для задоволення потреб людей з інвалідністю. Професійні поради лікаря-ортопеда допоможуть безкоштовно підібрати технічний засіб реабілітації згідно діагнозу та антропометричних даних. При підборі ортопедичного взуття здійснюється індивідуальне замовлення сучасних моделей.
Якщо люди задоволені, то і нам, працівникам відділення стає на серці спокійніше. Ми виходимо з індивідуальних потреб кожного потерпілого, аби повернути його до активного життя, а не лише формально забезпечити виробом.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області