ЩОДО УЧАСТІ ВЕТЕРАНІВ У СПОРТИВНИХ ЗМАГАННЯХ

Інформуємо, що 30 червня 2024 року у м. Полтава відбудеться п’ятий етап всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України». Змагання організує Федерація стронгмену України (ФСУ) за сприяння народних депутатів України та за підтримки компанії BVS. Учасники змагатимуться у чотирьох адаптивних дисциплінах: веслування на тренажері, жим лежачи, аеробайк та ривок гирі.
«Сильні України» – всеукраїнські спортивні змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів та чинних військовослужбовців, які отримали травми та поранення (видимі та невидимі) під час участі в бойових діях на території України. Змагання вперше відбулися в 2023 році та стали частиною системи спортивно-реабілітаційних заходів для ветеранів війни ГО «Федерація стронгмену України» за підтримки народних депутатів та меценатів. У жовтні 2023 року на міжнародному фестивалі Arnold Classic Europe в Мадриді ветерани, учасники першого всеукраїнського туру змагань, встановили світовий рекорд з адаптивного стронгмену, протягнувши за канат в упорі сидячі 4 вантажівки загальною масою 35 тонн на 20 метрів за 30,69 секунд.

Запрошуємо ветеранів долучитись до даного заходу. Щоб взяти учать у заході, необхідно зареєструватися за посиланням: bit.ly/4aLzbHd. Виїзд до м. Полтава планується 29.06.2024, про що буде повідомлено додатково.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області