Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», на виконання вимог Податкового кодексу України, Глухівська міська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно, що знаходиться в комунальній власності Глухівської міської ради».
Зауваження і пропозиції щодо проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду розробником цього проекту, та приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення на сайті Глухівської міської ради.
Поштова та електронна адреса розробника проекту:
відділ комунальної власності та земельних відносин управління соціально-економічного розвитку Глухівської міської ради, вул. Шевченка, 4, м. Глухів тел.26116,   upr-ek@ ukr.net.
Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу:
Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному сайті Глухівської міської ради http://hlukhiv-rada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна діяльність».
Строк приймання зауважень та пропозицій: один місяць з дня оприлюднення на сайті Глухівської міської ради регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.
Спосіб надання зауважень та пропозицій: письмово.
Відділ комунальної власності та земельних відносин управління соціально-економічного розвитку Глухівської міської ради.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області