ПРО ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМИ ОСОБАМИ

АТ «Державний ощадний банк України» повідомляє, що для внутрішньо переміщених осіб надається остання можливість (до 1 квітня 2022 року) використати платіжні картки, термін дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року) (https://cutt.lu/DYVT7S9)
Картки Ощадбанку для внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО), що обслуговуються за тарифним пакетом до кінця «Мій рахунок», термін дії яких вже завершився або завершується до кінця березня наступного року, не будуть блокуватись до 1 квітня 2022 року.
Починаючи з 1 квітня 2022 року Ощадбанк припинить надання можливості використання платіжних карток ВПО, термін, дії яких закінчився під час карантину (до 31.03.2021 року).
Повідомляємо, що заходи із «штучного» продовження дії карток були реалізовані Ощадбанком як тимчасовий превентивний захід, спрямований на захист громадян від поширення COVID-19 до моменту запуску вакцинації.
Протягом останніх двох років у всіх клієнтів Ощадбанку була змога отримати пере випущені картки. Тож Ощадбанком, з огляду на соціальну та гуманітарну відповідальність перед суспільством та наявність інформації щодо випадків шахрайства з боку третіх осіб, поновлюється звична та передбачена в банківській спільноті процедура щодо подовження терміну дії платіжних карток.
У разі виникнення питань щодо отримання нової картки звертайтесь до Вашого обслуговуючого відділення або до контакт-центру Банку за номером телефону: 0 800 210 800. 
Начальник Управління
Руслан ПАВЛЕНКО

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області