Обережно – наркотики!

В сучасних умовах великого значення набуває боротьба з наркоманією – потворним явищем, що наносить непоправної шкоди здоров’ю, призводить до деградації особистості, згубно впливає на виховання дітей, на їх майбутнє, наносить надзвичайну матеріальну і моральну шкоду суспільству.
tc1
У нас час в багатьох країнах алкоголізм і наркоманія перетворилися в справжню епідемію, що забирає життя десятків тисяч життів, калічить мільйони доль. Причому останні десятиліття позначені не лише зростом наркоманії, а й значним її «помолодшанням». Все більше випадків наркоманії трапляється серед молоді і підлітків.
Але наша молодь забуває про те, що досить скоро настає жорстока розплата. Поряд з втратою фізичного здоров`я поступово відходять на задній план усі інтереси і захоплення, зникає бажання вчитися, зникають друзі, зацікавленість спортом, музикою, книгами. Всі думки зосереджуються лише на наркотику і без нього вже неможливо жити. Тривалість життя людей, які вживають наркотики часто не перевищує 30-35 років.
З метою профілактики негативних явищ серед студентської молоді та формування навичок здорового способу життя 17.01.2022 р фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради Разіною Тетяною разом з інспектором СЮПВП Шосткинського районного управління поліції Свинаренко Сергієм на базі професійно-педагогічного коледжу була проведена акція: «Обережно! Наркотики!». 
tc2
На початку заходу фахівець із соціальної роботи ознайомила присутніх з послугами, які можуть отримати у відділенні при виникненні різних проблем, з метою формування в молодіжному середовищі позитивного іміджу здорової людини, був переглянутий фільм: «За межами свідомості!», інспектор сектору ювенальної превенції ознайомив молодь з відповідальністю за вживання та розповсюдження наркотичних засобів.
Наприкінці заходу були роздані буклети та зроблені висновки, що поведінка людини, її спосіб життя є найважливішими засобами у збереженні здоров’я.
За інформацією Комунальної установи 
«Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області