Хвороби які передаються статевим шляхом!

1 1
З метою статевого виховання підлітків 17 січня 2022 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 серед учнів 8-их класів за участі фахівця із соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальної роботи» Глухівської міської ради Мухи Олени Олександрівни та лікаря-гінеколога КНП «Глухівської міської лікарні» Глухівської міської ради Сараки Валерії Олександрівни, відбулася лекція на тему «Інфекції, що передаються статевим шляхом».
2 1
На початку заходу Муха О.О. ознайомила учнів з темою лекції, послугами, які надаються відділенням соціальної роботи та актуальністю теми в наш час. Потім  Сарака В.О. ознайомила дітей з переліком частіше зустрічающихся хвороб та окремо зупинилась на кожній з них. Було обговорено симптоми захворювання, розвиток хвороби та наслідки не лікування. Для більшого усвідомлення впливу хвороб на організм людини було переглянута презентація «Інфекції, що передаються статевим шляхом». Окремо лікар наголосила, що жодного разу не можна займатися самолікуванням бо це призводить до нових захворювань і розповсюдження хвороби у соціумі.
3 1
В кінці лекції було роздано буклети «Безпека статевих відносин» та наголошено ще раз про турботу свого здоров’я і здоров’я вашого  партнера.
 
За інформацією Комунальної установи 
«Центр надання соціальних послуг» Глухівської міської ради

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області