ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВІДБОРУ ПСИХОЛОГІВ

Координаційний центр з надання правничої допомоги  (далі – Координаційний центр) з 12 червня по 07 серпня 2024 року проводить конкурс з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги (далі – конкурс) з метою їх включення до Реєстру психологів, які залучаються до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги (далі – Реєстр).
 
Участь у конкурсі можуть брати психологи, які мають вищу освіту за спеціальністю 053 «Психологія» (бакалавр, магістр), подали визначений перелік документів для участі у конкурсі та пройшли навчання відповідно до навчальної програми (у межах базового онлайн-курсу), схваленої Міжвідомчою координаційною радою з питань правосуддя щодо неповнолітніх (далі –навчання), за посиланням, надісланим Координаційним центром у межах конкурсу.
 
 
Адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Адреса електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Психолог, якого включено до Реєстру, зможе отримувати доручення від центру (ів) з надання безоплатної правничої допомоги щодо участі психолога у слідчих (розшукових) діях та процесуальних діях за участю малолітніх, неповнолітніх осіб за відповідним запитом слідчого, дізнавача, прокурора, слідчого судді, суду відповідно до Порядку реалізації пілотного проєкту щодо залучення психологів до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні/міжрегіональні центри з надання безоплатної правничої допомоги, затвердженого наказом Міністерства юстиції України, Міністерства внутрішніх справ України, Офісу Генерального прокурора 07 лютого 2023 року № 493/5/67/32. Оплата послуг психологів за виконання доручення центрів у межах пілотного проєкту здійснюватиметься за міжнародної технічної допомоги.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області