До уваги жителів громади!

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» проводить дослідження щодо забезпечення захисту і дотримання прав осіб без громадянства, біженців, внутрішньо та зовнішньо переміщених осіб та осіб, що постраждали від війни, а також подолання наслідків вимушених переміщень, міграцій, війни, збройних конфліктів, стихійних лих та катастроф.
Просимо підтримати дослідження БФ «Право на захист» та посприяти участі в опитуванні за гул – формою: https://cutt.ly/gws55ExZ.
Висновки, сформульовані за результатами опитування, будуть надіслані до відповідних органів державної влади для їх врахування з метою покращення стану захисту та підтримки постраждалих дітей.
Зауважимо, що за результатами опитування БФ «Право на захист» буде використовувати лише знеособлені та узагальнені дані, а зв’язок між наданими відповідями та особою конкретного респондента неможливо буде простежити. Жодні персональні дані не передаватимуться третім особам, а результати опитування аналізуватимуться анонімно та використовуватимуться з урахуванням вимог конфіденційності.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області