ДО УВАГИ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ РОДИН З ДІТЬМИ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ!

9 Травня 2023 року було прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 09.05.2023 №462 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом «гроші ходять за дитиною».
Важлива інформація: На отримання послуги мають право діти з малозабезпечених сімей та які мають соціальних статус – «діти з інвалідністю» та/або «дитина з багатодітної сім’ї» віком від 7 до 18 років, що проживають і отримують допомогу малозабезпеченій сім’ї в одній із областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська.
Як це працює
  1. Ви отримаєте сповіщення через «ДІЯ» або Вас повідомлять органи соціального захисту
  2. Батькам (або особам, що їх замінюють та мають офіційне підтвердження) необхідно звернутись до ПриватБанку і отримати картку із спеціальним режимом використання, на яку будуть зараховані кошти у розмірі п’яти прожиткових мінімумів
  3. Очікувати зарахування коштів на рахунок
  4. Після отримання коштів перейти на сайт http://e-ozdorovlennya.ioc.gov.ua/mop/у розділ «Пошук закладу»
  5. Необхідно поставити галочку біля «е-Оздоровлення (для власників спеціальних банківських рахунків)» та натиснути кнопку «Шукати»
  6. Оберіть заклад з переліку, ознайомтесь з наведеною інформацією про заклад і натисніть «Подати заявку»
  7. Вказавши свої персональні дані натисніть кнопку «Перевірити в переліку»
  8. Вкажіть дані про дитину, яку бажаєте оздоровити в обраному закладі та заповніть заявку
  9. Перевіривши вказані дані натисніть «Подати заявку»
  10. Прибути в заклад в визначену дату
  11. Оплатити путівку карткою отриманою в ПриватБанк.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області