ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ВОЄННИХ ДІЙ

Жорстока, звірська війна російської федерації проти усіх українців призвела до жахливих наслідків.
Масові вбивства та зґвалтування, насильницьке вивезення людей, у тому числі за кордон, викрадення людей, роз’єднання сім’ї, втрачене та зруйноване майно, втрата доходів – це та реальність, з якою зіштовхнулось українське суспільство.
Одними із найбільш вразливих категорій населення в такій ситуації – є жінки, діти, особи з інвалідністю, особи похилого віку та інші.
Враховуючи ситуацію в країні, вкрай важливо забезпечити надання вчасної психологічної підтримки та допомоги громадянам, які цього потребують.
Звернувшись до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» (м.Глухів, вул.Шевченка,16а) та до мобільної бригади (тел.0971862392), можна отримати різні види соціальних послуг.
Крім того, постраждалі можуть отримати комплексну медичну та психологічну допомогу (консультації медичних спеціалістів, різні обстеження, лікування) у Реабілітаційному центрі Міжнародної організації з міграції МОМ (м.Київ) звернувшись на гарячу лінію Представництва МОМ в Україні – 527, 0 800 505 501(щодня з 8:00 до 20:00).

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області