ПРАЦЮЮТЬ МОБІЛЬНІ ГРУПИ

⚡ У Глухові продовжуються антиковідні рейди. Мобільні групи із представників Нацполіції, Держпродспоживслужби та міської ради моніторять дотримання вимог протиепідемічних санітарних обмежень.
21021
⯑ Щодня, навіть у вихідні дні, відпрацьовуюються громадські місця, ринки, торгівельні заклади, перукарні. Серед обов’язкових вимог - дотримання режиму носіння масок, соціальної дистанції та заходів дезінфекції.
За минулий тиждень перевірено 42 об’єкти, проведено 55 бесід. Складено 8 адмінпротоколів.
☝ До речі, чинне законодавство України розширило повноваження посадових осіб органів місцевого самоврядування, дозволивши складати протоколу про адміністративні правопорушення, передбачених частинами першою та другою статті ст.44/3 КУпАП самостійно, без залучення працівників поліції.
НАГАДУЄМО: Стаття 44-3. Порушення правил щодо карантину людей
⯑ Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами,
-тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17-34 тис.грн) і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (34-170 тис.грн)
210212
⯑ Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, -
тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-255 грн).

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області