Надія ВАЙЛО: «ЧИЩЕННЯ СНІГУ МАЄ БУТИ СИСТЕМНИМ»

Питання чищення доріг і вулиць у всіх населених пунктах Глухівської громади розглядалось на апаратній нараді у вівторок, 1 лютого.
sn01
Старости доповіли, що на сільських територіях робота організована. За інформацією начальниці управління ЖКГ Марії СЕГЕДИ, у Глухові за кошти міського бюджети чищенням снігу на центральних вулицях займається ТОВ «Екосервіс-20». Снігу випало багато, його згрібають на узбіччя, через що місцями звужується проїжджа частина, тому є необхідність замовити вивезення частини куч з центру.
⯑ Міський голова Надія ВАЙЛО попросила М.Сегеду посилити контроль за чищенням снігу: «Ця робота має бути системною. У нас за кожною вулицею закріплена техніка теплорайону, водоканалу чи інших організацій і підприємств. Ви володієте поточною інформацією з усіх мікрорайонів, тому, будь ласка, активніше комунікуйте».
Також було озвучено, що власники магазинів, аптек, кафе та ін. мають слідкувати за закріпленою територію. На жаль, далеко не всі оперативно прибирають біля себе тротуари.
Двірники теж не встигають розчистити всі двори багатоквартирних будинків, тому компанії-управителі мають звернути на це увагу.

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області