ЗОЛОТІ ЧЕМПІОНИ

Глухів стає футбольною столицею Сумщини: сьогодні урочисто вручено чемпіонський кубок кращим футболістам Сумщини – команді «Велетень». Вона грала у вищій лізі. А команда молодих футболістів «Велетень-2» святкувала друге місце у чемпіонаті області у першій лізі.
vinner4
⚽️ У міському палаці культури пройшло спортивно-культурне свято, на якому головними були місцеві футболісти. Обидві команди показали у чемпіонаті області 2021 року прекрасні результати.
vinner3
«Я так цього хотіла! Так про це мріяла! І ось наш «Велетень» - чемпіон області. Дякую кожному гравцю, тренерам, федерації футболу. Сьогодні грати у футбол і показувати результат – це дороге задоволення, але товариство «Велетень», сподіваюсь, продовжить фінансувати тепер вже обидві команди», - сказала на церемонії міський голова Надія ВАЙЛО.
Як активний вболівальник вона поділилась емоціями від матчів, і висловила впевненість, що глухівчани будуть активно підтримувати свою команду на стадіоні.
vinner2
Високо оцінив старання глухівського клубу і голова Асоціяації футболу Сумської області Андрій ПРОХОРОВИЧ. Він вручив спортивному директору ФК ТОВ «Велетень» Олександру ВАЙЛО нагороди, також передав місцевій ДЮСШ м’ячі.
У нагородженні медалями участь взяв заступник міського голови Валерій ГАЛУСТЯН, у якості ветерана і найактивнішого вболівальника виступив Борис МОСКАЛЕНКО.
Місцеві артисти підняли настрій запальними сучасними танцями та піснями.
vinner
⯑ Нагадаємо, глухівський «Велетень» завжди був гідним суперником. Так, два останніх роки «Велетень» ставав призером обласного чемпіонату, кілька років тому був володарем Кубка Сумщини. Втім, золоті медалі чемпіонату Сумської області у вищій лізі востаннє вигравали у 1992 році.
⯑ Зробимо наших футболістів героями – ставимо вподобайки і робимо репости. «Велетень» - команда, яка робить Глухів золотим!

Друк

gerb sayt2024 © Всі права захищено.
Глухівська міська рада Сумської області